.

Τρόπος Αποστολής

To Paradise Best Gifts φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με τα ACS Courier. Για τις παραγγελίες σας η χρέωση για τα μεταφορικά θα είναι 4 euro. Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι επιπλέον 2 euro.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή, από το κατάστημα μας, θα παραλάβετε την παραγγελία σας, την  ίδια μέρα   από Δευτέρα ως Κυριακή.
Οι παραγγελίες της ημέρας που καταχωρούνται ως τις 13:00 αποστέλλονται αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι τιμές μας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν και στο φυσικό μας κατάστημα.
Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε με email, ή τηλεφωνικώς για να σας γνωστοποιήσουμε την κατάσταση της παραγγελίας σας.
Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 10 ημέρες πριν ακυρωθεί.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Για προϊόντα μεγάλου βάρους & διαστάσεων, η αποστολή γίνεται με Πρακτορείο Μεταφορών.
Εάν επιλέξετε να σταλούν τα προϊόντα σας με πρακτορείο μεταφορών το κόστος που επιβαρύνεστε είναι μικρό και το πληρώνετε με την παραλαβή του. Προσοχή τα  πρακτορεία μεταφορών δεν κάνουν επίδοση των προϊόντων σε οικίες αλλά μόνο σε επαγγελματικούς χώρους η τα παραλαμβάνετε από τα γραφεία της μεταφορικής της περιοχή σας. Για  Αθηνά-Πειραιά μπορείτε να τα παραλάβετε με  δωρεάν μεταφορικά από την αποθήκη της μεταφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2221307384 και 6986975921

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%